Hørby BørneMusikFestival har gjort det igen!

mandag, 15 juni 2015

”Man skal ikke gentage en succes” – sådan lyder nogle visdomsord, men i Hørby vovede de pelsen og holdt lørdag for andet år i træk en musikfestival for børn – og deres voksne. Godt de vovede, for alt klappede og dagen igennem kunne man møde glade og sprudlende børn og afslappede og tilfredse voksne. Godt 1000 var på festivalpladsen igen i år og alle medvirkede til den festlige stemning, ikke mindst de mange frivillige Hørby-folk, som hver især havde opgaver på pladsen eller ved parkering.

Derfor har 100-vis af familier sikret sig billet til Hørby BørneMusikFestival…

tirsdag, 09 juni 2015

Folkene bag Hørby BørneMusikFestival har gjort det igen. Lavet et rigtigt godt og alsidigt musikprogram, disket op med lækre og sunde madmenuer og engageret kreative lokale til at varetage de mange aktiviteter på pladsen. De optrædende: Sebastian Klein, Beatboxeren Thorsen, Ørehængerne og Sille og Palles Børnejazz leverer alle musik i særklasse og er fremme på beatet på hver deres måde. Alle melder klar til lørdag.

Hele familiens dag

søndag, 17 maj 2015

Mors dag, fars dag – 13. juni er hele familien dag!

Med en billet til Hørby BørneMusikFestival i hånden er man sikret en dag, hvor hele familien kan hygge sig. Her skal hverken tænkes på mad, opvask, solcreme eller plaster – det har andre nemlig sørget for. I det lille hyggelige ”ammetelt” finder man solcreme, og førstehjælpesfolkene på pladsen står klar med plastre. 

Beatboxeren Thorsen viser sine talenter på Hørby BørneMusikFestival

fredag, 10 april 2015

Som beatboxer har man sit instrument lige ved hånden, og kommer man til Hørby BørneMusikFestival den 13. juni, får man – af selveste Thorsen, vinder at ”Danmark har talent” – undervisning i denne sjove men på mange måder simple form for musikudøvelse. For når Thorsen går på scenen, vil han selvfølgelig levere et fantastisk show, men det bliver også en interaktiv optræden, hvor publikum inddrages.

Sebastian er hovednavn til Hørby BørneMusikFestival 2015 - og billetsalget er i fuld gang….

mandag, 19 januar 2015

“Sebastians Zoolomusikshow er en blanding af musikalske højdespring, vittigheder, cirkusartistnumre, levende dyr og sensationer fra Sebastian Klein. Det er verdensnumre, musik og artisteri på højt plan.” Sådan står der i Sebastians pressemateriale og spas, musik, leg og fjollerier er helt i Hørby BørneMusikFestivals ånd, så det er et scoop at Sebastian kommer og bidrager til, at pladsen fyldes af den helt rigtige børnestemning.