Musikfestival 2021 er aflyst

Hørby BørneMusikFestival 2020

Vi kan med glæde meddele at Hørby BørneMusikFestival igen i 2020 løber af stablen for 7. år i træk. Det bliver en dag fyldt med musik, bobler, leg og smil. Festivalpladsen åbner allerede kl. 9.00, hvor de mange sjove aktiviteter allerede er klar. Når du først har købt din festivalsbillet er alle aktiviteter på pladsen gratis, og billetten inkluderer også en mad-menu, så der er med andre ord lagt op til et brag af en børnefestival, når dørene åbnes den 13. juni 2020 på festivalpladsen i Hørby.

Mad

Når du har købt billet til årets BørneMusikFestival er en festivalmenu inkluderet i billetprisen. Festivalmenuerne er sammensat, så de udgør et sundt og lækkert måltid.

Udover denne festivalmenu er det muligt at købe drikkevarer og andre snacks, der kan stille den lille sult - det er også muligt at købe noget til den søde tand. På pladsen er der også mulighed for mikrobølgeovn, hvor du kan få opvarmet mad til de helt små.

De voksne kan vælge mellem flere sandwich med lækkert fyld, og til børnene er der lækre lune pølsehorn eller børnesandwich med gnavegrønt, lige til at spise på tæppet mens musikken spiller og solen skinner.

Betaling på pladsen

Man kan betale med Mobilepay i indgangen, men skal man købe snacks m.v. på pladsen tager vi kun imod kontanter. Priserne på pladsen er familievenlige, der kan købes snacks i prisklassen 3-25 kr.

Toiletforhold

Hørby Efterskoles toiletter kan bruges af festivalens gæster. Disse toiletter ligger tæt på festivalpladsen. Her vil der også være mulighed for pusleplads.

Parkering

Parkering til Hørby BørneMusikFestival er gratis.

billede 4 nyhedsbrev praktisk

Der bliver i år ikke anvendt vejspærringer og trafikanter henvises til de markerede parkeringsområder.

Såfremt de anviste parkeringsområder fyldes i løbet af dagen er det tilladt at anvende de nærliggende villaveje, men venligst udvis god parkeringsskik således at beboere generes mindst muligt.

Færdselsveje for fodgængere bedes fulgt i pilenes retning mod hovedindgangen.

Andet jeg skal vide?

Billetsalget her på siden lukker fredag den 12. juni 2020 kl. 23.59 - såfremt der ikke er udsolgt af billetter inden.

Billetprisen i indgangen lørdag den 13. juni 2020:

  • Børnebillet 185 kr.
  • Voksenbillet 215 kr.
  • Spisebilletten til børn under 3 år 25 kr. (stiger ikke i pris)

Vores lille festival kan max rumme 1000 gæster. Dette betyder, at sælges alle 1000 billetter, lukkes billetsalget. Vi kan derfor ikke garantere salg af billetter i døren. Skulle vi få udsolgt igen i år, vil det blive offentliggjort her på siden, samt på Instagram og Facebook. Så køb din billet i god tid og undgå skuffede børn.