Musikfestival 2021 er aflyst

Hørby BørneMusikFestival – nu med Borgmester!

Torsdag, 09 Juni 2016

At Hørby BørneMusikFestival kun kan løbe af stablen pga. en masse lokale sponsorer og frivillige, har været en kendsgerning fra første festival i 2014, men nu bakker også kommunens borgmester op.  Som en aktivitet mellem musikken på den store scene, vil der nemlig være sæbeboblefodbold, hvor Birgit Hansen måske med et par at sine medarbejdere på holdet, dyster mod fodboldspillere fra Jyllandsserien. Hvad sæbeboblefodbold er, finder du helt sikkert ud af, ved at kommet til børnemusikfestivalen. Men en ting er sikkert - det bliver sjovt!

Tag hele klassen med til Hørby BørneMusikFestival

Onsdag, 04 maj 2016

Andreas og Anton var sidste år sammen med sine klassekammerater fra 2.C. på Hjallerup Skole til Hørby BørneMusikFestival. Det var klasseforældrerådet der havde arrangeret udflugten, som blev en succes for både børn og voksne. Så stor en succes at de gentager den i år!

Musik og sjov for børn og deres voksne

Torsdag, 28 April 2016

For tredje år i træk er musik, glade børn, leg og samvær i fokus, når Hørby BørneMusikFestival åbner deres udendørs festivalplads for børn – deres forældre, bedsteforældre og kammerater.

Hørby BørneMusikFestival har gjort det igen!

Mandag, 15 Juni 2015

”Man skal ikke gentage en succes” – sådan lyder nogle visdomsord, men i Hørby vovede de pelsen og holdt lørdag for andet år i træk en musikfestival for børn – og deres voksne. Godt de vovede, for alt klappede og dagen igennem kunne man møde glade og sprudlende børn og afslappede og tilfredse voksne. Godt 1000 var på festivalpladsen igen i år og alle medvirkede til den festlige stemning, ikke mindst de mange frivillige Hørby-folk, som hver især havde opgaver på pladsen eller ved parkering.

Derfor har 100-vis af familier sikret sig billet til Hørby BørneMusikFestival…

Tirsdag, 09 Juni 2015

Folkene bag Hørby BørneMusikFestival har gjort det igen. Lavet et rigtigt godt og alsidigt musikprogram, disket op med lækre og sunde madmenuer og engageret kreative lokale til at varetage de mange aktiviteter på pladsen. De optrædende: Sebastian Klein, Beatboxeren Thorsen, Ørehængerne og Sille og Palles Børnejazz leverer alle musik i særklasse og er fremme på beatet på hver deres måde. Alle melder klar til lørdag.

Hele familiens dag

Søndag, 17 maj 2015

Mors dag, fars dag – 13. juni er hele familien dag!

Med en billet til Hørby BørneMusikFestival i hånden er man sikret en dag, hvor hele familien kan hygge sig. Her skal hverken tænkes på mad, opvask, solcreme eller plaster – det har andre nemlig sørget for. I det lille hyggelige ”ammetelt” finder man solcreme, og førstehjælpesfolkene på pladsen står klar med plastre. 

Beatboxeren Thorsen viser sine talenter på Hørby BørneMusikFestival

Fredag, 10 April 2015

Som beatboxer har man sit instrument lige ved hånden, og kommer man til Hørby BørneMusikFestival den 13. juni, får man – af selveste Thorsen, vinder at ”Danmark har talent” – undervisning i denne sjove men på mange måder simple form for musikudøvelse. For når Thorsen går på scenen, vil han selvfølgelig levere et fantastisk show, men det bliver også en interaktiv optræden, hvor publikum inddrages.

Sebastian er hovednavn til Hørby BørneMusikFestival 2015 - og billetsalget er i fuld gang….

Mandag, 19 Januar 2015

“Sebastians Zoolomusikshow er en blanding af musikalske højdespring, vittigheder, cirkusartistnumre, levende dyr og sensationer fra Sebastian Klein. Det er verdensnumre, musik og artisteri på højt plan.” Sådan står der i Sebastians pressemateriale og spas, musik, leg og fjollerier er helt i Hørby BørneMusikFestivals ånd, så det er et scoop at Sebastian kommer og bidrager til, at pladsen fyldes af den helt rigtige børnestemning.

Hørby BørneMusikFestival – knytter bånd og skaber samhørighed

Lørdag, 18 Januar 2014

Denne sommer blev en drøm til virkelighed! Hørby BørneMusikFestival blev en realitet. En flok Hørby-folk havde forberedt festlighederne over et år i forvejen, og jo tættere vi kom på festivaldagen, des mere klart stod det, at denne festlighed ikke blot blev en forrygende dag for hundredevis af børn, men også et arrangement der knyttede bånd og trak tråde både mellem byens borgere men også til Hørby Efterskole.