Musikfestival 2021 er aflyst

Beatboxeren Thorsen viser sine talenter på Hørby BørneMusikFestival

Fredag, 10 April 2015

Som beatboxer har man sit instrument lige ved hånden, og kommer man til Hørby BørneMusikFestival den 13. juni, får man – af selveste Thorsen, vinder at ”Danmark har talent” – undervisning i denne sjove men på mange måder simple form for musikudøvelse. For når Thorsen går på scenen, vil han selvfølgelig levere et fantastisk show, men det bliver også en interaktiv optræden, hvor publikum inddrages.

Børnenes øjne og ører skal åbnes for musikkens mangfoldighed

Hørby BørneMusikFestival er en stor undendørs begivendenhed, der sidste år fik en succesfuld opstart og nu er programmet klart til dette års musik, leg og aktiviteter. Udover Thorsen kommer også folkekære Sebastian Klein med sit Zoo-lomusikshow. Han har dyr med – levende dyr – og er fuld af sjove historier og gode sange. Sille og Palles Børnejazz vil få hele området til at swinge og præsenterer et anderledes instrument; en vibrafon, og de har også en violinist med. Børnene skal på pladsen gerne opleve noget nyt; deres øjne og ører skal åbnes for, at musik er mange ting, og det afspejler programmet. Sidste år sluttede Ørehængerne af, og de gør det igen i år. De kan nemlig holde en fest!

Fem timer med musik, mad og masser af muligheder

Festivalen er først og fremmest musik, men også hyggeligt samvær børn og voksne imellem, leg på pladsen og sidst men ikke mindst – god mad! Når man har købt en billet på hjemmesiden er man sikret en god og sund børne- eller voksenmenu. Der kan også købes drikkevarer, kaffe og kage og lidt forskellige snacks. Lige nu er der uhørt billige billetter at hente: 5 timer med musik, mad og aktiviteter for 100 kr. (børnebillet) – skynd jer at få fat i billetter for 20. april stiger prisen. Vel mødt til musik og sjov i Hørby…