Musikfestival 2021 er aflyst

Derfor har 100-vis af familier sikret sig billet til Hørby BørneMusikFestival…

Tirsdag, 09 Juni 2015

Folkene bag Hørby BørneMusikFestival har gjort det igen. Lavet et rigtigt godt og alsidigt musikprogram, disket op med lækre og sunde madmenuer og engageret kreative lokale til at varetage de mange aktiviteter på pladsen. De optrædende: Sebastian Klein, Beatboxeren Thorsen, Ørehængerne og Sille og Palles Børnejazz leverer alle musik i særklasse og er fremme på beatet på hver deres måde. Alle melder klar til lørdag.

Fiskefrikadeller og pølsehorn i stride strømme

De sidste og intense dage med forberedelser er i fuld gang, for at store og små skal få en god oplevelse på lørdag den 13. juni, når Hørby Efterskoles fodboldbaner forvandles til et musikalsk, kreativt og sansende paradis for børn og voksne.

Der er blevet stegt rigtig mange fiskefrikadeller og rullet pølsehorn til den helt store guldmedalje. Når man køber en billet til festivalen, er man nemlig automatisk sikret en menu. Pølsehorn og andre ”snacks” kan man tilkøbe til særdeles rimelige priser.

De yngste spejdere har malet små vejtromler, som i dagens anledning udgør cafeborde i børnebaren, hvor man kan købe farverige og sjove børnedrinks. Til sidste års festival var både de store og små tromler en succes! – og børnedrinksene ligeså.

Danseworkshop og udfordrende boldlege

Der var faktisk rigtig mange ting, der klappede til festivalen i fjor, så det vil være genkendelsens glæde for de mange, der har købt billet igen: sæbebobletelt, kreatelt mm. Der er dog også nye tiltag, bl.a. danseworkshops som kører, når der ikke er musikere på den store scene. Her kan man lære svedige moves og seje dansetricks. Der vil også være aktiviteter for de sportsgale, da efterskolen står for forskellige udfordrende boldlege.

Stadig billetsalg på hjemmesiden

Der er stadig billetter til salg på hjemmesiden, og der er penge at spare, hvis man vælger at købe der og ikke i døren.  Indtjekning starter kl. 9.00 og de populære konferencierer Storesøster Mathilde og Lillebror Kasper åbner festen kl. 10.00 – og så går det ellers løs. Der er mange flere informationer at hente på www.hørbybørnemusikfestival.dk