Musikfestival 2021 er aflyst

Hele familiens dag

Søndag, 17 maj 2015

Mors dag, fars dag – 13. juni er hele familien dag!

Med en billet til Hørby BørneMusikFestival i hånden er man sikret en dag, hvor hele familien kan hygge sig. Her skal hverken tænkes på mad, opvask, solcreme eller plaster – det har andre nemlig sørget for. I det lille hyggelige ”ammetelt” finder man solcreme, og førstehjælpesfolkene på pladsen står klar med plastre.

Sebastian og Beatboxeren Thorsen for fulde gardiner!

Som forældre er det også en dag, hvor man ikke skal tænke på underholdning til sit barn. Til en musikfestival er musikken selvfølgelig i top. Her er masser af kvalitet men også energi, sjov og fjollede historier. Sebastian Klein, Beatboxeren Thorsen, Sille og Palles Børnejazz og Ørehængere leverer musikken og alle fire koncerter blive sprængfyldt med fnis, gang i den og sjove overraskelser.

Vær med til seje moves og fede danserytmer

Men det er ikke den eneste form for underholdning der vil være på pladsen. Igen i år vil der være et kæmpe sæbebobletelt, hvor man kan eksperimentere med sæbebobler sammen med sæbeboblekongerne. I år vil der også være to danseworkshops med Patricia og Sasha – mor og datter – som vil få hele pladsen til at gynge med seje moves og fede danserytmer.

Få en tatovering på BørneFestivalen

På festivalpladsen kan man også få en tatovering! Man kan selv vælge hvilken, og så er det gratis – og set ikke farligt! Det foregår i Glimmertattoo Shoppen. Du finder også et kreatelt, hvor man kan få lov til at sidde lige så stille og nørde med maling, sakse, perler og papir og er man mere til lego, findes der også et duplotelt på pladsen.

Festivalen foregår på Hørby Efterskoles fodboldbane og derfor kan man selvfølgelig også møde nogle af eleverne på pladsen og lave sjove boldlege sammen med dem. En aktivitet man håber vil tiltrække de ældste børn.

Hørbys befolkningstal tredobles!

Der var også BørneMusikFestival i Hørby sidste år. Da blev byens indbyggertal fordoblet på dagen, med besøg fra nær og fjern, og i år håber arrangørerne at indbyggertallet bliver tredoblet. Der er dog også sat et loft på, hvormange man vil have ind på pladsen, og derfor er det en rigtig god ide at sikre sig billetter, og ikke satse på at der er flere tilbage til salg i døren. En del af sidste års succes skyldes nemlig også, at pladsen var overskuelig for både børnene og deres forældre, der trygt kunne lade ungerne løbe lidt omkring.

I anmeldelserne af sidste års festival på facebook er det de 5 stjerner, der dominerer og kommentarer som: “Det var helt i børnehøjde og bare så godt tilrettelagt, så både store og små fik en rigtig god oplevelse...” og “Vi har haft en helt igennem dejlig dag.. børnene elskede det...”

Faktisk kan der også blive tid til en lille lur i skyggen, så mange behov kan blive dækket på denne “hele familiens dag”.

hørbybørnemusikfestival.dk – for billetsalg og yderligere oplysninger.