Musikfestival 2021 er aflyst

Hørby BørneMusikFestival – nu med Borgmester!

Torsdag, 09 Juni 2016

At Hørby BørneMusikFestival kun kan løbe af stablen pga. en masse lokale sponsorer og frivillige, har været en kendsgerning fra første festival i 2014, men nu bakker også kommunens borgmester op.  Som en aktivitet mellem musikken på den store scene, vil der nemlig være sæbeboblefodbold, hvor Birgit Hansen måske med et par at sine medarbejdere på holdet, dyster mod fodboldspillere fra Jyllandsserien. Hvad sæbeboblefodbold er, finder du helt sikkert ud af, ved at kommet til børnemusikfestivalen. Men en ting er sikkert - det bliver sjovt!

Rasmus Seebach-his fra scenen

Men borgmesteren er ikke den eneste lokale, der kommer og bidrager til underholdningen. En flok af musikskolelærerne fra Frederikshavn Kommune og et par garvede elever har nemlig dannet et band i dagens anledning, som spiller ene Rasmus Seebach hits. Udover Victoria Dalsgaard som er bandets solist, kommer der også en flok  4.klasses elever fra Hørby/Dybvad og Sæby på scenen og danner et flot kor. Der vil selvfølgelig være mulighed for at synge med – og danse!

Køb billet nu!

Billetter kan købes i døren, men vil man spare penge, er det en god ide at købe dem inden på festivalens hjemmeside: hørbybørnemusikfestival.dk. Når man har købt billet er frokosten betalt og alle aktiviteter på pladsen også er gratis. Dog vil det være en god ide, at have fire 2-kroner i lommen, da der vil være mulighed for at lave små søde træbiler med mønter som hjul.

Vi ses på Hørby BørneMusikFestival lørdag den 11. juni 2016 kl. 10 - 15