Musikfestival 2021 er aflyst

Musik og sjov for børn og deres voksne

Torsdag, 28 April 2016

Hovednavnet bliver i år Jeppe og Marie fra Lille Nørd eller nogen kender dem måske bedst fra Bavian. Jeppe og Marie er for de små, de mellemstore, de helt store og alle deres voksne. Jeppe og Marie optræder med et rigtig godt børneshow, med sketchs, sjove karakterer og selvfølgelig masser af musik.

Ørehængerne er et sjovt og energisk orkester som sprudler af energi og fjol – og så er de hamrende musikalske! – Det kan både børn og voksne høre. Det er efterhånden en tradition at de slutter festivalen af , det gør de igen denne gang og det går ikke stille for sig! Her bliver der danset, spillet de sejeste guitarsoloer og ikke mindst skrålet med på alle ”ørehængerne”!

Det bliver ”Tante Andante Band” med Linette Riber i spidsen der starter festen med pomp og pragt, sang og musik.  Sange og fortællinger af Halfdan Rasmussen  og Benedicte Riis er omdrejningspunktet for koncerten. Nogle kender Linette Riber fra Hørby BørneMusikFestival i 2014 – her lavede hun STOMP-workshop, og det gør hun igen i år efter bandet har været på! Det var en kæmpe succes, så der er sikkert mange, der vil stå klar til at spille på baljer, spande og kosteskaft.

På pladsen er der masser af aktiviteter, og har man først købt billet, er aktiviteterne gratis! Billetten købes på hjemmesiden www.hørbybørnemusikfestival.dk og med i prisen er et måltid mad. Udover dette kan der også købes børnedrinks, ”snacks”, kaffe og kage på pladsen.

Dato: Lørdag den 11. juni 2016 kl. 10 – 15

Sted: Hørby Efterskoles sportsplads, Snedkergaardsvej 11, Hørby